|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
email
Kayıt: 10 Tem 2009 Mesajlar: 317 Konum: alibeyköy/istanbul Offline
|
Tarih: Pzr Eyl 13, 2009 1:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
ufuk bey googleda aratınca bulamadım, ev tekstili çıkıyor. link varsa alabilirmiyim yada aracı olacak birileri varmıdır. grafitide alabilirim.
grafiti için bu link var oda tuzlu gibi.
http://outdoor.derinix.com/index.php?do=catalog/product&pid=808 _________________ emil çiçektaş/1979
sendeki 1 lira ile bendeki 1 lirayı değiştirirsek yine bir liramız olur, bendeki 1 bilgi ile sendeki 1 bilgiyi değiştirirsek ikimizdede 2 bilgi olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
ufoz

|
Tarih: Pzr Eyl 13, 2009 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim bahsettiğim Aynı graffiti gibi ama Rhombus marka değil.
Henüz Thicobnun internet sayfasında yok. Ama elimde 16.Eylülden sonra geçerli olan kataloğu var. Onda 250179 ürün kodu altında görülüyor. _________________ Ufuk Oezben - 64
Her söylediğin doğru olsun. Ama her doğruyu her yerde söyleme. |
|
| Başa dön |
|
 |
ufoz

|
Tarih: Pts Eyl 14, 2009 1:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tchibo bugün internet sitesinde uçurtmayı yayınlamış ve satışına başlanmış.
Bir arkadaşımız telefon açmış. Sadece internetten satıyorlar. Mağazalarda satılmayacakmış.
Tchibo internet sayfası uçurtma linki için tıklayınız _________________ Ufuk Oezben - 64
Her söylediğin doğru olsun. Ama her doğruyu her yerde söyleme.
En son ufoz tarafından Prş Eyl 17, 2009 5:20 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
email
|
Tarih: Pts Eyl 14, 2009 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
siparişi verdim. kargo ile 34 lira oluyor.
ufuk bey ve melih bey teşekkürler.
grafiti için yazanlar:
# 160 x 55 cm
# 70D Spinnaker ripstop sail
# Rhombus kumanda barı
# 2 adet 30m. Dynema Uçurtma ipi
# Graffiti baskılı siyah sırt çantası
thicibo için yazanlar
Lastik saplı alüminyum yönlendirme çubuğu. 70-D-Ripstop naylon malzemeden ve 18 hücreli. Beaufort skalasında 2 ila 4 arası rüzgar şiddetine uygun. Muhafaza çantası dahil. Yaklaşık 180 x 66 cm.
biraz daha büyük bir uçurtma aldık gibi. birde kalın yazıyla yazılmış kumaş cinsleri hakkında bilgisi olan varmıdır. _________________ emil çiçektaş/1979
sendeki 1 lira ile bendeki 1 lirayı değiştirirsek yine bir liramız olur, bendeki 1 bilgi ile sendeki 1 bilgiyi değiştirirsek ikimizdede 2 bilgi olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
email
|
Tarih: Prş Eyl 17, 2009 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
kargo geldi.
kocaman kutuyu görünce "amaninnn bunu hanımdan nasıl gizleyeceğiz" dedim.
kutu içinde kutu çıktıda rahatladım
 _________________ emil çiçektaş/1979
|
| Başa dön |
|
 |
ufoz

|
Tarih: Prş Eyl 17, 2009 5:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gözünüz aydın. Uçurmadan önce mutlaka pistbaşında arkadaşların koyduğu videoları seyredin derim. Çünkü bu alet normal uçurtma gibi uçmuyor.
İpin uzunluğuna %20 ekleyip bulduğunuz mesafede kimse olmamasına dikkat edin. İp 30 metreyse örneğin 40 metrelik yarıçaplı bir dairede çevrede kimse olmasın gibi ...
İnişlerde ipi toplamak yerine iyice alçak geçiş sağa veya sola gidip hızı düşürüp yere indiriyoruz. Sert şekilde yere vurdurursanız hücreler patlayabilir. _________________ Ufuk Oezben - 64
Her söylediğin doğru olsun. Ama her doğruyu her yerde söyleme. |
|
| Başa dön |
|
 |
email
|
Tarih: Prş Eyl 17, 2009 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ufuk abi sayenizde haberim oldu. ayrıca teşekkür ederim.
yaklaşık 2 aydan fazla olmuştur ilk konuyu martıda okumam. sonrasında içimde bir uhte kaldı. iki gündür ilgili konular ve videolar üzerinde çalışıyorum. yarın kısmetse uçacak. _________________ emil çiçektaş/1979
|
| Başa dön |
|
 |
email
|
Tarih: Pts May 17, 2010 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
vidyo çekecek ikinci kişiyi bulmakta yada makinayı götürmeyi akıl etmekte zorlandığımdan dolayı vidyo yoktu. Tam herşeyi denk getirdim diye sevinirken bu seferde rüzgar eksikti
çekim yapılan yerde rüzgar darbeli ve sürekli yön değiştirdiği için bu uçurtmayı uçurmakta sıkıntı yaşıyorum ama daha güzel yerlerdede kameraman olmuyor
Vidyo cep telefonu ile çekilmiştir.
Rüzgarın daha kuvvetli olduğu günlerde yerden kaldırma denemelerimde genelde başarılı oldum. Tek sıkıntı bazen tüplerin ağzının tam açılamaması oluyor onuda terzilikten anlayan kızkardeşimin aklını kullanarak aşmayı deneyeceğim. İçte duran tüp kenarını bir kat kıvırmayı planlıyor kendileri
video linki http://www.vimeo.com/11815500 _________________ emil çiçektaş/1979
|
| Başa dön |
|
 |
ates

Kayıt: 03 Arl 2007 Mesajlar: 618 Konum: İstanbul-Atakent Offline
|
Tarih: Pts May 17, 2010 10:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Küçük bir kaç tavsiye;
iki ipli uçurtmayı boru aparatla uçurtmayın jelozi fitilinden basit iki ellik dikin.İpleri ayrı ellerde kumana verin .Hem kontrol rahatlar hemde gücü daha iyi hissedersiniz
Uçurtmayı tam tepenizde tutmaya çalışın öncelikle.Sonrasında azar azar sağa ,sonra ortaya sonra sola ,yine ortaya ...
Bir kaç denemeden sonra uçuş melekenizin geliştiğini hissedeceksiniz...
Acele etmeden yavaş yavaş sağa ve sola hareket mesafelerini arttırın.
İki ipli uçurtmalarda ya siz onu kontrol edersiniz uçurtma istediğiniz hareketi yapar yada o sizi kontrol eder anca ters hareketlerle düşmemesine çalışırsınız ama bu direnç bir yere kadar tabiki...
Yukarda ufuk bahsetmiş. Uçurtma hızlı bir biçimde çok yumuşak bir zemine de vursa hücreler patlayabilir...
En önemlisi ise güvenli uçuş alanı yaratmadan uçurtmayı kaldırmayın. Kalabalık ortamlarda mutlaka arkanızda duran biri bu alana girenleri uyarmalı. o hızda naylon ipler yaralanmalara neden olabilir.Hele ipler kevlar ise jilet kadar keskindirler.Dikatli olun.....
Zevkli uçuşlar. _________________ Ateş Bilgin -1964
TUR-320
35.090 ( 69 ) - 35.150 ( 75 ) - 35.160 ( 76 ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|