Forum Ana Sayfa

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Son 24 Saatte gelen MesajlarSon 24 Saat     Bu Hafta GelenlerBu Hafta 

Acemi pilotlara iniş önerileri.
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> EĞİTİM UÇUŞLARI HAKKINDA
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Güretekin

MesajTarih: Pts Nis 27, 2009 11:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Mehmet Yüce bey,

özür dilerim,konunun ilk açılış tarihine bakmamıştım.siz usta bir modelci ve de usta bir pilotmuşsunuz.ben yaklaşık bir yıldır elektrikli model ile uğraşıyorum.patlarlı R/C geçmişim var,şu an 46 motorlu bir eğitim uçağım uçmayı bekliyor,1974 den beri F1A-A/2 ve C/L ile uğraşıyorum.serbest lastikli modellerimde var.

selamlar.tekrar tekrar özür dilerim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
bydarkmoon

MesajTarih: Cmt Ksm 14, 2009 9:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

model ister 4 kanallı olsun ister 3 ve 2 kanallı unutulmaması gereken tek konu motor gücünün uçağın inişi esnasındaki uçağı kaldırma kuvvetinin altında olmamasıdır.bunu ise kanatlarla yapmaktadır.motor gücü inişte kesilmekte uçak yeterince mukavemet sağlayamamakta ve yere çakılmaktadır.motora verilen döngüsel rpm uçağın ağırlığı ile aynı orantıda olmalıdır kanat genişliği ve uzunlugu etkendir.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Sedatca

MesajTarih: Prş Ağu 05, 2010 11:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba
Bende Aranıza Mardinden Katılıyorum ArkadaşLar,Daha yeni Başladım, Ve Gerçekten çok sıkıntı çektim ki hala çekiyorum,Mardin de Model uçak kullanan Bir arkadaş bulamadım.ilk uçuşum yeni olmama rağmen yine de iyiydi. Ama İnişler çok kötü, yeni Başlayıpta Pervaneyi kırmamak hemen hemen Mucize,Bende Kırdım... Kırımsız UçuşLar...
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> EĞİTİM UÇUŞLARI HAKKINDA Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız