|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Güretekin

|
Tarih: Pts Nis 27, 2009 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Mehmet Yüce bey,
özür dilerim,konunun ilk açılış tarihine bakmamıştım.siz usta bir modelci ve de usta bir pilotmuşsunuz.ben yaklaşık bir yıldır elektrikli model ile uğraşıyorum.patlarlı R/C geçmişim var,şu an 46 motorlu bir eğitim uçağım uçmayı bekliyor,1974 den beri F1A-A/2 ve C/L ile uğraşıyorum.serbest lastikli modellerimde var.
selamlar.tekrar tekrar özür dilerim. _________________ Güretekin DANİŞMENTGAZİOĞLU
İstanbul/Fatih/21-2-1957
_________________________________ |
|
| Başa dön |
|
 |
bydarkmoon

|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2009 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
model ister 4 kanallı olsun ister 3 ve 2 kanallı unutulmaması gereken tek konu motor gücünün uçağın inişi esnasındaki uçağı kaldırma kuvvetinin altında olmamasıdır.bunu ise kanatlarla yapmaktadır.motor gücü inişte kesilmekte uçak yeterince mukavemet sağlayamamakta ve yere çakılmaktadır.motora verilen döngüsel rpm uçağın ağırlığı ile aynı orantıda olmalıdır kanat genişliği ve uzunlugu etkendir. _________________ HER İKİSİNİNDE PİLOTUYUM.
www.kingsofriders.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Sedatca
|
Tarih: Prş Ağu 05, 2010 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Bende Aranıza Mardinden Katılıyorum ArkadaşLar,Daha yeni Başladım, Ve Gerçekten çok sıkıntı çektim ki hala çekiyorum,Mardin de Model uçak kullanan Bir arkadaş bulamadım.ilk uçuşum yeni olmama rağmen yine de iyiydi. Ama İnişler çok kötü, yeni Başlayıpta Pervaneyi kırmamak hemen hemen Mucize,Bende Kırdım... Kırımsız UçuşLar... _________________ Sedat YILDIZ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|