| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
shaire
|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:16 pm Mesaj konusu: Bursadan Selamlar |
|
|
Merhaba Arkadaşlar Ben Alper yeni başladım hobiye uzun bir araştırma donememinden sonra zorluda olsa piper cub bir uça aldım belki yeni başlamak için uygun değildi ama imkanlar(takas)dan dolayı..
Uçağım piper cub uzerinde 50 lik SK motor var 5 adet futaba S3001 Servo var. Bursada henüz uçan kimseyle tanışmadım vede görmedim malesef buradan ulaşırsak birbirimiz cok iyi olur belki artık uçarım şu anlık tek ekipmanım bu yakında kumnda vs.. alıcam yardımlarınız beklıyorum sizleri nerede izleyebilirim _________________ Alper Can AY |
|
| Başa dön |
|
 |
yavuzd
Site Admin

Kayıt: 01 Oca 2006 Mesajlar: 1716 Konum: Eskişehir Offline
|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Alper,
Bursa'da model uçak uçuşları yapan bir grup var. Temas kuralım.
Selamlar. _________________ Yavuz DAL
1974-Eskişehir
www.pistbasi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
shaire
|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
MÇok memnun olurum eğer tanısırsam benim msn adresim shaireinwolf@hotmail.com eklerseniz cok teşekkurler _________________ Alper Can AY |
|
| Başa dön |
|
 |
yavuzd
Site Admin

|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tamam,
Bursalı modelci arkadaşlar, Burayaaa...  _________________ Yavuz DAL
1974-Eskişehir
www.pistbasi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
shaire
|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Alper Can AY |
|
| Başa dön |
|
 |
shaire
|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Alper Can AY |
|
| Başa dön |
|
 |
shaire
|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Uçağımın resimleri. Bu uçakta eğer öğrenırsem ARF alttan kanatlı akrobası ucagı toplamayı dusunuyorum. _________________ Alper Can AY |
|
| Başa dön |
|
 |
yavuzd
Site Admin

|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alper Can,
Özel mesaj yolladım sana. Bursa'da iletişime geçebileceğin bir modelci hakkında. _________________ Yavuz DAL
1974-Eskişehir
www.pistbasi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
shaire
|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aldım Abi Bilgileri Çok sağol. umarım başlarız bizde artık uçmaya  _________________ Alper Can AY |
|
| Başa dön |
|
 |
yavuzd
Site Admin

|
Tarih: Sal May 19, 2009 10:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim,
Modeli kendi başına uçurmayı deneme. Kısa sürede kaza yapma ve düşme ihtimali çok yüksek oluyor. Yanında mutlaka tecrübeli bir modelci olsun. Onunla başla eğitimlere. Ondan kumanda alıp denemeler yap. Sonra alışınca kendi uçarsın.
Ondan önce kendine bir simülatör almaya çalış. Bilgisayarda Model uçak simülatörü ile çalışırsan eğitim süren kısalır.
Bursada bir model kulübü bulursan buluşmalarına katıl, uçuşlarına git. onlarla biraz vakit geçir. Sonrası kendi kendine gelir zaten.
Kumanda işini Bursa'da buluşacağın modelcilerle tartışır en iyisine bütçene göre karar verirsin.
Selamlar. _________________ Yavuz DAL
1974-Eskişehir
www.pistbasi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
sanalpilot

|
Tarih: Cum Oca 22, 2010 1:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| Bursadaki modelciler hafta sonları Yunuseli havaalanında uçuşlarını yapmaktalar.Yunuseli havaalanı askeri bir havaalanı olduğu için kapıdan geçebilmek için bir takım belgeleri getirmen gerekir.Yunuseline giriş çıkış işleriyle Işıklar Hava Lisesinde görevli Binbaşı Levent TOPRAK ilgileniyor.Sana pm den ulaşabileceğin bilgileri attım.beni ararsan ne gibi belgelr getirmen gerektiğini söylerim.Hafta sonları kalabalık bir modelci gurubu Yunuseli havaalanında toplanıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|