|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
yavuzd
Site Admin

Kayıt: 01 Oca 2006 Mesajlar: 1716 Konum: Eskişehir Offline
|
Tarih: Cum Oca 15, 2010 10:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Ateş bey selamlar,
Güzel inşaat notlarınızdan sonra videolar da cilası olmuş. Bu videoları izlerken inanın ruhumu dinlendirdim. Elinize emeğinize sağlık.
Uçağı uçuş ağırlığı bence muhteşem. Ben 800 küsür gram çıkarmıştım. Benim "Gentle Lady" biraz obez olmuş bu hali ile
Kırımsız güzel uçuşlar. Termiğiniz bol olsun.  _________________ Yavuz DAL
1974-Eskişehir
www.pistbasi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ufoz

|
Tarih: Cum Oca 15, 2010 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| atesus yazmış: | Bu aksam tartabildim. Gentle Lady'nin toplam ucus agirligi 652g.
Govde 365g
Kanat 287g
Govdeye agirlik merkezini dogru yere getirmek icin gereken 34g burun safrasi dahil. Sanirim safranin yerini daha one kaydirarak bir 10g daha azaltmak mumkun olacak. |
652 gr toplam ağırlık süper.
Şimdi Yavuzun Gentle Ladyi niye habire powerpodla uçurduğunu anladım.
Tabi planör hafif, üzerine ne yüklerse yüklesin kaldırıyor bir kilo altında kalıyor. _________________ Ufuk Oezben - 64
Her söylediğin doğru olsun. Ama her doğruyu her yerde söyleme. |
|
| Başa dön |
|
 |
atesus

|
Tarih: Cum Oca 15, 2010 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Simdi icime kurt dusurdunuz .
Ozel bir onlem almadim, kitten cikan balsa -lazer kesim disinda- oldukca kaliteli idi.
200g uzerinde tartamadigim icin ev yapimi "baltar" (balsa kantar) ile tarttim. Asil agirlik 1 dop sisesi + 1 maket bicagi + 1 penset + 1 vida + 2 somun . Gerci kalibre ettim, 1-2g hata ile tartiyor ama, ne olur ne olmaz. Bir arkadastan 200g'lik bir tarti daha buldum, ikisi arasina yuku dengeli dagitip bir daha tartacagim. _________________ Ates Gurcan - 1963 - ABD |
|
| Başa dön |
|
 |
ufoz

|
Tarih: Cmt Oca 16, 2010 12:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Yahu bizim burda kampanyalar oluyor 9-10 liraya digital 5 kg mutfak tartıları satılıyor. Yokmu Amerikada 2-3 dolar kampanyalı digital mutfak terazisi  _________________ Ufuk Oezben - 64
Her söylediğin doğru olsun. Ama her doğruyu her yerde söyleme. |
|
| Başa dön |
|
 |
atesus

|
Tarih: Cmt Oca 16, 2010 12:46 am Mesaj konusu: |
|
|
| ufoz yazmış: | Yahu bizim burda kampanyalar oluyor 9-10 liraya digital 5 kg mutfak tartıları satılıyor. Yokmu Amerikada 2-3 dolar kampanyalı digital mutfak terazisi  |
Olmaz mi? Ama birinin gidip almasi lazim . Amazon'dan ismarlayayim bari bir tane. _________________ Ates Gurcan - 1963 - ABD |
|
| Başa dön |
|
 |
atesus

|
Tarih: Cum Oca 22, 2010 10:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Kampanya tartisi ile de agirlik ayni cikti . Buruna ekledigim agirligi uca kaydirarak govdenin agirligindan biraz tasarruf ettim.
Govde 358g
Kanat 286g
Toplam 644g _________________ Ates Gurcan - 1963 - ABD |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|