Forum Ana Sayfa

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Son 24 Saatte gelen MesajlarSon 24 Saat     Bu Hafta GelenlerBu Hafta 

DREAD HLG MODELİ YAPILMAYA BAŞLANDI

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> HLG, DLG Planörler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
teknik77

MesajTarih: Çrş Oca 27, 2010 11:57 pm    Mesaj konusu: DREAD HLG MODELİ YAPILMAYA BAŞLANDI Alıntıyla Cevap Gönder

MERAKLA İZLEDİĞİMİZ DECKER-PLANES YAPIMI HLG MODELİN ÇİZİMLERİ BİTTİ KESİLDİ VE YAPIMINA BAŞLANDI.ÇOOOKK ZEVKLİ..AŞAMALARINI VE DETAYLARI YAZACAĞIM SİZDE SEVECEKSİNİZ...AYRICA (http://www.kanatlarim.com)SİTEMİZDEN DE İZLEYEBİLİRSİNİZ....
teknik77

MesajTarih: Cum Nis 09, 2010 11:49 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba uzun zamandır modelimle ilgilenmeye fırsatım olmamıştı.dün akşam evde gerekli malzemeleri alarak kanat yapımından başladım.gece 00.30 gibi bitirdim.yaklaşık 4 saat sürdü yapımı.yapıştırıcı olarak epoksi kullandım.seren 6mm karbon tüp,hücum kenarı ise 2mm karbon çubuktan ibaret.

teknik77

MesajTarih: Cum Nis 09, 2010 11:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ilk fırsatta yarın yani( tam gaza gelmişken)gövdeye başlıyorum.fotoları pazara koyarım.
arkadaşım barış önce yaptı uçuruyor zevkli,sakin değil kesinlikle sürekli hareketi seviyor .tepe üzeri rüzgarı seviyor anlaşılan.model planda 550 gr fakat barış modeli 370 gr bitirdi.karakteri dlg gibi değil.insanı cezbeden akrobotik hali seviceksiniz...
teknik77

MesajTarih: Cmt Nis 10, 2010 12:01 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kanat yapımında epoksiyi az az karmak gerekiyor,sinirleri boruya dizdikten sonra yerinden hafif oynatarak sürüldüğünden zamana ihtiyaç gerektiriyor.fakat bu seferde epoksi donuyor.barış beni uyarmıştı ,bende ilk seferde az kardım ve ilerleme hızını belirledikten sonra epoksiye karma aşamasında aseton damlatarak yapıştırıcının hafif sulanmasını ve donma zamanını uzattım.tavsiye ederim
teknik77

MesajTarih: Cmt Nis 10, 2010 12:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ilk önce firar kenarındaki 8mm lik balsayı önceden işleyin kolaylık oluyor.
teknik77

MesajTarih: Pts Nis 12, 2010 10:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gövdeyide nihayet bitirdim.daha tartamadım.yarın bakarsınız bir kaçamak yapar havalarda hazır rüzgarlıyken uçuş testini yapacağım,meraklanıyorum..

ates

MesajTarih: Pts Nis 12, 2010 10:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Elinize sağlık , kırımsız ve zevkli uçuşlar dilerim .

TUR-320

35.090 ( 69 ) - 35.150 ( 75 ) - 35.160 ( 76 )
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
mesut54

MesajTarih: Cmt Hzr 26, 2010 8:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler uçuş videosunu da bekliyoruz
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
teknik77

MesajTarih: Prş Tem 22, 2010 9:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İNAN HAKLISINIZ HER UÇUŞA GİTTİĞİMİZDE ARKADAŞIMLA,ELİMİZDEN ÇIKARDIKTAN SONRA AKLIMIZA GELİYO.ÇOK ZEVKLİ BİR MODEL,HER RÜZGARDA HEMEN 5 TEN SONRA TEPELERDEYİZ.
YANLIZ ŞUNU SÖYLEMELİYİM HER AN TETİKTE MODELLE BÜTÜNLEŞMEK GEREKİYOR.HAREKETİ SEVİYOR VE KESİNLİKLE RÜZ İSTİYOR.KANAT ALANI KOMPLE DEĞİŞTİĞİNDEN HAFİF RÜZGARLARDA ŞAŞIRIYOR.BİRAZDA BİZ ARKADAŞIMLA ONU TERMALE ZORLUYORUZ AĞIR HAREKETLERİ SEVMİYOR O YÜZDEN DUALDE%60 VE AİLERON-RUDER MİXİ %25 TE GAYET İYİ.
BANA HEYECAN VERİYOR DENEMENİZİ ÖNERİRİM....
VİDEOYU ÇOK YAKINDA GÖRECEKSİNİZ....
zirh
Site Admin

MesajTarih: Cum Tem 23, 2010 8:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel bir model, kutlarım, uçuş foto ve videolarını ben de bekliyorum.
http://rcmodelairplane.tr.gg/
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> HLG, DLG Planörler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız