|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Güretekin

|
Tarih: Prş Oca 28, 2010 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Özgür,
Bizlere KAR'ı nasıl zevke çevireceğimizi gösterdin.Bu yıl İSTANBUL da çok soğuk ve KAR'ı bol bir kış yaşıyoruz.Bu KAR KIZAĞI ve DENİZ UÇAĞI hastası Hüsam,işten gözünü açamıyor.TEKİN MODEL UÇAK işliğinden uzaklara gidince ÖĞLE TATİLİ,yarım ekmek arası AZ MODEL UÇAK çalışmasıda sona erdi.Şimdi ETİLER-AKMERKEZ'de lüx lokantalarda yemek yiyor,aklı yarım ekmekte.Tam 5 yıl beraber çalıştık.
Oykun'a da çok selamlar.Tahmin ediyorum Yarım kanatla bu işi noktalayacak.yeni çoçuk ne uyku bırakır ne yer.ARTIK ARF planörlerle uçuş zevkini çıkarır.DÜNYA MODEL UÇAK ETRAFINDA DÖNMÜYOR.Gerçekleride kabul edelim.BABAYİĞİTLİK BİZDE KALSIN. _________________ Güretekin DANİŞMENTGAZİOĞLU
İstanbul/Fatih/21-2-1957
_________________________________ |
|
| Başa dön |
|
 |
iamthelaw
Site Admin

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 10:27 am Mesaj konusu: |
|
|
| Güretekin yazmış: | Sevgili Özgür,
Oykun'a da çok selamlar.Tahmin ediyorum Yarım kanatla bu işi noktalayacak.yeni çoçuk ne uyku bırakır ne yer.ARTIK ARF planörlerle uçuş zevkini çıkarır.DÜNYA MODEL UÇAK ETRAFINDA DÖNMÜYOR.Gerçekleride kabul edelim.BABAYİĞİTLİK BİZDE KALSIN. |
Yarım kanatla bu işi bitireceğim kımı ile ilgili yanılıyorsun Güretekin abi
Benim içimdeki planör ve inşa tutkusu sandığından daha fazla. İkinci kanadı çoktan tezgaha yatırdım bile her akşam bir iki saat çalışıyorum üzerinde. Kızım kardeşini, o Sol kanat kanat da salonun bir köşesinde kardeşi sağ kanadı bekliyor
Bahar yaza kavuşmadan kuş uçacak... _________________ Oykun İLGÜN
Ankara-Eryaman
11.08.1975 |
|
| Başa dön |
|
 |
Güretekin

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 10:34 am Mesaj konusu: |
|
|
| iamthelaw yazmış: | | Güretekin yazmış: | Sevgili Özgür,
Oykun'a da çok selamlar.Tahmin ediyorum Yarım kanatla bu işi noktalayacak.yeni çoçuk ne uyku bırakır ne yer.ARTIK ARF planörlerle uçuş zevkini çıkarır.DÜNYA MODEL UÇAK ETRAFINDA DÖNMÜYOR.Gerçekleride kabul edelim.BABAYİĞİTLİK BİZDE KALSIN. |
Yarım kanatla bu işi bitireceğim kımı ile ilgili yanılıyorsun Güretekin abi
Benim içimdeki planör ve inşa tutkusu sandığından daha fazla. İkinci kanadı çoktan tezgaha yatırdım bile her akşam bir iki saat çalışıyorum üzerinde. Kızım kardeşini, o Sol kanat kanat da salonun bir köşesinde kardeşi sağ kanadı bekliyor
Bahar yaza kavuşmadan kuş uçacak... |
Sevgili Oykun,
Latife yaptım,benimde gönlüm yarım kalmasını ister mi,
Mutlaka havalanacak,havalanmalı,İnşaaALLAh gönlünde olan gerçekleşir.Tahmin ediyorum 5 metre plandan yapılan planör hatırlamıyorum.Aykut,M.Koç için büyük bir planör yapmıştı.kaç metre bilmiyorum.
Eline,gönlüne ,kesene kuvvet,kolay gelsin.yazmıyorum ama ilk okuduğum senin konun. _________________ Güretekin DANİŞMENTGAZİOĞLU
İstanbul/Fatih/21-2-1957
_________________________________ |
|
| Başa dön |
|
 |
mercans

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 1:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
kızakla ilgili bir link ben vereyim,güzel bir video var ama orada,yalnızca bir yerden bağlanmış,havada arkası aşağı düşüyor,böylece kızağın takılması ihtimali ortadan kalkıyor
http://www.youtube.com/watch?v=oMOIOwa5uDU
Özgür tebrikler,gerçekten de çok başarılı _________________ primum non nocere(önce zarar verme)
Mercan SARIER 1956 İstanbul |
|
| Başa dön |
|
 |
Birol

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Özgür merhaba,
Kışın tadını çıkarıyorsun.Bizim buralarda kar yağsada uçuracak alan pek yok maalesef.
Paylaşım için teşekkürler, _________________ R.Birol ÖNER
1962 İST. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|