Forum Ana Sayfa

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Son 24 Saatte gelen MesajlarSon 24 Saat     Bu Hafta GelenlerBu Hafta 

Kar Uçuşları
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> Patlar Motorlu RC Uçak
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Güretekin

MesajTarih: Prş Oca 28, 2010 9:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Özgür,

Bizlere KAR'ı nasıl zevke çevireceğimizi gösterdin.Bu yıl İSTANBUL da çok soğuk ve KAR'ı bol bir kış yaşıyoruz.Bu KAR KIZAĞI ve DENİZ UÇAĞI hastası Hüsam,işten gözünü açamıyor.TEKİN MODEL UÇAK işliğinden uzaklara gidince ÖĞLE TATİLİ,yarım ekmek arası AZ MODEL UÇAK çalışmasıda sona erdi.Şimdi ETİLER-AKMERKEZ'de lüx lokantalarda yemek yiyor,aklı yarım ekmekte.Tam 5 yıl beraber çalıştık.

Oykun'a da çok selamlar.Tahmin ediyorum Yarım kanatla bu işi noktalayacak.yeni çoçuk ne uyku bırakır ne yer.ARTIK ARF planörlerle uçuş zevkini çıkarır.DÜNYA MODEL UÇAK ETRAFINDA DÖNMÜYOR.Gerçekleride kabul edelim.BABAYİĞİTLİK BİZDE KALSIN.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
iamthelaw
Site Admin

MesajTarih: Cum Oca 29, 2010 10:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Güretekin yazmış:
Sevgili Özgür,

Oykun'a da çok selamlar.Tahmin ediyorum Yarım kanatla bu işi noktalayacak.yeni çoçuk ne uyku bırakır ne yer.ARTIK ARF planörlerle uçuş zevkini çıkarır.DÜNYA MODEL UÇAK ETRAFINDA DÖNMÜYOR.Gerçekleride kabul edelim.BABAYİĞİTLİK BİZDE KALSIN.

Yarım kanatla bu işi bitireceğim kımı ile ilgili yanılıyorsun Güretekin abi Smile
Benim içimdeki planör ve inşa tutkusu sandığından daha fazla. İkinci kanadı çoktan tezgaha yatırdım bile her akşam bir iki saat çalışıyorum üzerinde. Kızım kardeşini, o Sol kanat kanat da salonun bir köşesinde kardeşi sağ kanadı bekliyor Smile

Bahar yaza kavuşmadan kuş uçacak...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Güretekin

MesajTarih: Cum Oca 29, 2010 10:34 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

iamthelaw yazmış:
Güretekin yazmış:
Sevgili Özgür,

Yarım kanatla bu işi bitireceğim kımı ile ilgili yanılıyorsun Güretekin abi Smile
Benim içimdeki planör ve inşa tutkusu sandığından daha fazla. İkinci kanadı çoktan tezgaha yatırdım bile her akşam bir iki saat çalışıyorum üzerinde. Kızım kardeşini, o Sol kanat kanat da salonun bir köşesinde kardeşi sağ kanadı bekliyor Smile

Bahar yaza kavuşmadan kuş uçacak...

Sevgili Oykun,

Latife yaptım,benimde gönlüm yarım kalmasını ister mi,

Mutlaka havalanacak,havalanmalı,İnşaaALLAh gönlünde olan gerçekleşir.Tahmin ediyorum 5 metre plandan yapılan planör hatırlamıyorum.Aykut,M.Koç için büyük bir planör yapmıştı.kaç metre bilmiyorum.

Eline,gönlüne ,kesene kuvvet,kolay gelsin.yazmıyorum ama ilk okuduğum senin konun.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
mercans

MesajTarih: Cum Oca 29, 2010 1:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kızakla ilgili bir link ben vereyim,güzel bir video var ama orada,yalnızca bir yerden bağlanmış,havada arkası aşağı düşüyor,böylece kızağın takılması ihtimali ortadan kalkıyor
http://www.youtube.com/watch?v=oMOIOwa5uDU

Özgür tebrikler,gerçekten de çok başarılı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Birol

MesajTarih: Cum Oca 29, 2010 8:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Özgür merhaba,

Kışın tadını çıkarıyorsun.Bizim buralarda kar yağsada uçuracak alan pek yok maalesef.
Paylaşım için teşekkürler,

1962 İST.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder     Forum Ana Sayfa -> Patlar Motorlu RC Uçak Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız