|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
borsel
|
Tarih: Çrş Mar 03, 2010 11:24 pm Mesaj konusu: Trimersion headset |
|
|
Fpv uçuşları için trimersion head setler modifikasyon yapıp kullanıldığı bahsediliyor çeşitli forumlarda. Bu alet hakikaten 640x480 çözünürlükte ve bu iş için uygun görüntü kalitesi veriyor mu?. Bunu deneyen bir arkadaş varmı? _________________ uçmak bi tutkudur
Fahir Köksel (1954) |
|
| Başa dön |
|
 |
MelihK

|
Tarih: Prş Mar 04, 2010 1:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende 2 adet var, zaten forumlardaki modifiyelerden biri de benim paylaştığım modifikasyon bir ara türkçesini de buraya koyacağım.
Trimersion 40-90 dolara ebaydan alınabiliyor, kargo masraflı biraz 2.5 kg kutusu.
Ama içindeki lcd ekran modülü 500 dolarlık gözlüklerle aynı modül ve cam gibi görüntü veriyor. _________________ Melih Karakelle (1976)
http://www.melihkarakelle.com |
|
| Başa dön |
|
 |
borsel
|
Tarih: Prş Mar 11, 2010 9:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Trimerson dan ben de 1 adet ısmarladım amazon dan şu anda yolda 3-5 güne kadar gelir ümidindeyim. Modifikasyonu ile katkılarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. _________________ uçmak bi tutkudur
Fahir Köksel (1954) |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkems
|
Tarih: Sal Nis 06, 2010 11:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten iyi bir seçim , fatshark gözlüklerdeki pcb nin aynısı ve aynı marka lens mevcut. SAnırım fov açısınıda lensi değiştirerek değiştirebiliriz. _________________ Lastiği kurduğun zaman bilki gidecek , tutamazsın ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|